Hvad er fordelene ved grøn juice?

Grøn juice er rockstjernen over alle juice i sundhedsverdenen. Den er pakket med grøntsager som broccoli, spinat, agurk og grønkål, og indeholder ofte flere superfoods. Ingredienserne er fyldt med næring, som kan hjælpe med din fordøjelse, samt leverfunktion og immunforsvar.

Juicen støtter den naturlige udrensningsproces, samtidig med at indeholde vigtige vitaminer og hydrere kroppen.

Min erfaring med grønne juice

Jeg har efterhånden været på juicekur mange gange. Jeg har forsøgt mig frem med både den originale juice og grøn juice fra Slowjuice Copenhagen. Jeg er vild med deres grønne juice, fordi den er smækfyldt med superfoods som tang, spirulina og matcha.

Grøn juice er anderledes fra den mere klassiske juice, som ofte er lavet på frugt.  Den originale juicekur indeholder mere frugt og derfor mere frugtsukker. Med grøn juice undgår jeg også et stort indtag af frugtsukker – ikke, at det er dårligt.
Jeg foretrækker blot at drikke juice med flere grøntsager.

Når jeg drikker en grøn juice til hverdag, sikrer jeg, at jeg når mit anbefalede daglige indtag af frugt og grønt. Jeg behøver ikke at bekymre mig om at spise grønt til alle måltider, når jeg samtidig drikker en juice.  Jeg bruger også juicen, når jeg vil rense ud i mit system. Her går jeg på juicekur, som kan vare fra én til tre dage alt efter ønske.

Når jeg går på juicekur, får jeg en pause fra faste måltider, som betyder at jeg nulstiller min krop på få dage. Jeg anbefaler, at du prøver med juice kuren af frugt, hvis du er nybegynder. Den indeholder lidt mere energi end en grøn juicekur.

Grøn juice fra Slowjuice Copenhagen

Alle juices fra Slowjuice Copenhagen er 100% økologiske og friskpressede. De er uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

De grønne juice er fyldt med vigtige mineraler og vitaminer – så når jeg er på juicekur,  får jeg den rigtige næring. Du kan  købe deres juice på abonnement eller individuelt – alt efter dit behov.

Jeg har prøvet alle grøn juicer i deres sortiment. Mine favorit er All Green. Den indeholder agurk, citron, grønkål, æble, pære, selleri, ingefær og persille. Den er fyldt med alt godt, og har også fået et pift med citron og ingefær, som gør den lidt mere spændende.

En anden god grøn juice, som du skal starte dagen med på juicekur, er Earthing. Den indeholder vand, citron, hampeolie, spirulina og tang. Den er virkelig unik, og er god til at hydrere dig om morgenen efter en lang nats søvn.

Efter at have prøvet alle Slowjuice Copenhagen’s produkter og juicekure flere gange, kan jeg kun råde dig til at gøre det samme. Slowjuice Copenhagen tilbyder vejledning og hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst for dig. Deres juice er velsmagende, men varierer samtidig i smagen. Så jeg bliver ikke træt af at drikke juice, når jeg er på juicekur i tre dage som jeg er  én gang om måneden.

Prøv deres grønne juice i dag, eller giv dig i kast med en lækker og sund juicekur fra Slowjuice Copenhagen!