Er du kommet i nød – benyt dig af rådgivning

Er du kommet i nød, og har stillet et krav eller bliver stillet for et krav af enten en privat person, virksomhed, eller det offentlige, så kan det være svært for den menige person at finde hoved og hale i hvad der skal ske. I langt de fleste tilfælde kan de to modkæmpende parter slet ikke blive enige om kravene, derfor ender det oftest i retssager. Når du bliver stillet eller stiller et krav, som ender i retssager, er det fuldstændig umuligt for dig, som privat person at gennemskue hvad der skal foregå og hvad der skal gøres, medmindre du har et erhverv indenfor jura. Hvis dette ikke er tilfældet, er det utroligt vigtigt at benytte sig af rådgivning fra folk med juridisk forståelse. Det skulle gerne være medvirkende til at styrke din sag og få et resultat, som stemmer overens med virkeligheden.

Retshjælpsforsikring – hvad er det?

Når du har indledt, eller bliver indledt et krav overfor, skal du til at tage stilling til, om det kan betale sig for dig, at starte en retssag med tanke på diverse omkostninger der medfølger. Det er her, at retshjælpsforsikring kommer ind i billedet og kan hjælpe dig. I disse tilfælde er det vigtigt, at du hurtigt får afklaret, om du har en retshjælpsforsikring tilknyttet. De fleste private personer har uanset hvor de kommer fra geografisk, om det er København, Aarhus, Aabenraa eller Sønderborg personer retshjælpsforsikring tilknyttet deres indboforsikring, men det er en god ide at få afklaret, om dette også er tilfældet i lige netop din indboforsikring, det kan også være en muligt, at retshjælpsforsikring er tilknyttet en af dine andre forsikringer.

Når du indleder en retssag, vil omkostningerne altså blive dækket af din retshjælpsforsikring, det er dog vigtigt at understrege, at der medfølger en selvrisiko på 10%, og du maksimalt kan få dækket 175.000.000 kr.

Hvis du ønsker at en større viden omkring rådgivning til retssager, kan du klikke her https://www.fischer-advokatfirma.com/retssagerv og læse mere.