Østerbros pizza skal prøves

Østerbro er en bydel i København, som har 76.402 indbyggere. Østerbro er sammen med Nørrebro et af Københavns mest befolkningstætte kvarter. Østerbro har en masse pizzeriaer liggende på gadehjørnerne. Pizzeriaerne har udover deres indbyggere også en del kunder, som kommer langvejs fra. Hvis man er på farten er det altid en god ide, at vedlægge Østerbros pizzeriaer et besøg. Det er altid en god smagsoplevelse, når man får en lækker pizza derfra.

Derfor skal du spise Østerbros pizzaer:

Der er mange årsager til at kunder skal vælge Østerbros pizzeriaer, fremfor at vælge et pizzeria i et af de andre kvarterer. Pizzeriaerne bruger ekstra energi på deres pizzaer og giver dem noget ekstra kærlighed, så de bliver ekstra lækre. Pizzamændene går meget op i, at alt på pizzaen er lavet til perfektion. De laver langtidshævende dejbunde, så kunden sikrer sig, at få en god, smagsfuld og sprød pizzabund. Dejen skal have den rigtige konsistens samt tykkelse før den bliver serveret for kunderne. Hvis de ikke er tilfredse med bunden, så bliver dejen kasseret. I forhold til fyldet går de også meget op i, at det hele er friskt og indbydende. De forskellige råvarer bliver opbevaret på korrekt vis således, at råvarerne ikke bliver dårlige. Østerbros pizzeriaer laver alt hvad de kan selv og bruger kun de ingredienser, som de selv har erfaring med.

 

Pizzamændene kan godt lide at gøre noget ekstra godt for deres kunder. Derfor laver de indimellem månedens pizza, hvorved kunderne kan få noget rabat, hvis de bestiller den pizza. Deres menukort er stort, så der er noget at finde til enhver smag. Indimellem bliver der ændret på menukortet, hvorpå pizzamændene tilføjer nye retter. Dette viser, at pizzeriaerne virkelig har overskud og gør alt hvad de kan for, at være så attraktivt et sted som muligt. Pizzeriaerne tager højde for alle slags kunder og har dermed et bredt udvalg til børn og vegetarer. Østerbros pizzaer får meget ros fra kunderne, hvilket kan ses inde på deres hjemmeside. De forskellige pizzeriaer har fået mange stjerner og får især stor ros for deres lækre pizzaer og flotte indretning. Personalets venlighed og gode kundeservice har også en stor rolle at spille. At personalet er glade og hjælpsomme gør, at kunderne synes det er et dejligt sted at komme. Pizzeriaerne sætter stor fokus på, at der skal være kort telefon kø. Derfor er der altid en, som har hovedansvaret for den. På denne måde kommer kunderne ikke til at skulle vente længe, når de vil bestille noget mad. Østerbros pizzaer ligger prismæssigt på samme niveau som konkurrenterne.

At gøre et pizzeria attraktivt:

Østerbros pizzeriaer gør meget for at gøre deres sted så attraktivt som muligt. Udover at bruge gode råvarer, så gør de også meget for at gøre pizzeriaet hyggeligt. Om aftenen tænder personalet stearinlys i vinduet samt på bordene. Derudover bliver der pyntet op i forbindelse med jul og påske. Personalet kan også finde på at lægge duge på bordene, så det bliver lidt mere hyggeligt at spise der. Udover at gøre noget ved pizzeriaet, så er det også en god ide, at gøre kunderne opmærksomme på pizzeriaet. Østerbros pizzeriaer opdater ofte med en ny pizza, konkurrencer eller andet på deres facebook side. Samtidig er de gode til at opdatere deres hjemmeside i forbindelse med nye priser, ansatte eller andet. Facebook er et godt socialt medie til at skaffe sig nogle nye kunder. Personer, der synes godt om pizzeriaerne, kan nemt dele og like facebook siden således, at deres venner ser det. Hvis du gerne vil have en god smagsoplevelse, hvor du i en mundfuld kan smage alle ingredienserne tydeligt, så skal du prøve Østerbros pizza.