Bliv bedre i rollen som koordinator

Som koordinator, skal du være den person, der har overblikket. Du er tovholderen i gruppens sammensætning. Det er en form for ledelse uden personaleansvar. Positionen som koordinator, kan derfor være både udfordrende og meget spændende. Som koordinator, vil du ofte skulle træde til i forskellige roller. Det kan være at du skal fungere, som alt fra igangsætter til sekretær. En koordinator kan i nogle tilfælde bruges som en mellemleder, hvor der skal være et bindeled mellem forskellige afdelinger eller grupper. I rollen som koordinator kan det være vigtigt, at du har tydelig klarhed over hvilke arbejdsopgaver du har, og hvilke kompetencer du skal bestride. En koordinator vil ofte have en anden rolle end f.eks. en projektleder. Som koordinator vil du sjældent have mulighed for selv at sætte et hold, og opgaven vil i højere grad bestå af at skabe klarhed over projektet.

 

Bliv en god koordinator på 6 moduler

Det første modul sætter fokus på, hvilket potentiale du har i rollen som koordinator. Der ses også på dine menneskelige og personlige egenskaber. Der snakkes om din rolle som koordinator, som den ser ud lige nu og hvilke fremstridt der kan skabes. Der vil før kursets start blive lavet en Belbin-test, som du vil få tilbagemelding på. I næste modul kigges der på kommunikative evner. Det er en vigtig brik i koodinatorrollen. Det er vigtigt, at du lærer at kommunikere med alle, lige fra ledere og kollegaer til leverandører og kunder. Du vil få et bedre indblik i konflikthåndtering. I det tredje modul sætter vi dig i centrum. Her vil der være mulighed for at vælge mellem 11 forskellige kurser. De har hver især en spændende tilgang til det at være koordinator. Under det 4. modul lærer du at bevare overblikket. Du får værktøjer som hjælper dig, så du ikke bliver stresset og mister fokus. Herunder vil du også lære hvordan du planlægger effektivt og prioriterer dine opgaver. Der er gode programmer som kan hjælpe dig i dit koordinatorarbejde. I modul 5 kan du putte det ind i planen som der passer dig. Kursusmodulet er et e-learningsmodul, der er sammensat af to e-kurser. Det første kursus handler om kommunikation med e-mail. Det andet kursus kredser om kommatering, og består af 20 lektioner med 100 øvelser. I det sidste modul, vil du først på dagen få viden om effektiv mødeledelse. Til sidst sørges der for at der bliver bundet en sløjfe og opsummerer hele forløbet.

 

Hvem vil have gavn at koordinatoruddannelsen

 

Denne lærerige koordinatoruddannelse er tiltænkt personer som har et kontorarbejde. Det kan være flere forskellige retninger. Du kan både være ansat i en privat eller en offentlig virksomhed. Du vil eventuelt bestride et job som sekretær, blæksprutte, koordinator eller receptionist. En fokuseret koordinator uddannelse hvor du efter det 6. modul, vil du få overrakt et uddannelsesbevis. Beviset er udtryk for at du kan mestre de enkelte kompetencer, som viser du er en professionel koordinator. Det er til dig som vil have gavn af en bred koordinatoruddannelse, som du kan bruge i dit arbejdsliv fremover.