Alle skal prøve Circle K burgerspillet

Kunne du tænke dig at vinde en burger samt gavekort?? Så skal du helt klart prøve det burgerspil, som Circle K har stablet på benene. Alle kan være med i dette sjove spil. Det eneste krav er, at man skal have adgang til en smartphone, da spillet kun kan spilles over mobilen. Find spillet på mobilen og bliv ”Den bedste burgerbygger”. Se her hvis du gerne vil have mere information om spillet.

Circle K burgerspillet er sjovt at prøve:

Der er mange som bliver afhængige af burgerspillet, da man hver dag kan vinde fede gevinster. Hver dag kan en heldig person vinde et gavekort på 500 kr. samtidig med, at der bliver fundet vindere af gratis burgere samt burgere med 50% rabat. Hvis du skulle være den heldige vinder af en af gevinsterne, så kan præmierne afhentes på en af de utallige Circle K tankstationer i Danmark.

Når du spiller gælder det om at blive Den bedste burgerbygger”. Du skal på tid trykke på 6 forskellige ingredienser, herunder bacon, løg, oksebøf, salat og relish, og jo hurtigere opgaven klares, desto højere en score får man. Spil spillet hver dag og bliv den deltager, der får den største score.