Lavere varmeregning med nyt tag

Synes du, at du løbende får dyrere og dyrere varmeregninger kan det være, at det er noget, som du kan lave om på ved at åf nyt tag. For meget ofte vil det være sådan, at jo mere tid der går, jo dyrere bliver det at betale varmeregningen da isoleringen bliver dårligere og dårligere. Det vil sige, at man med nogle års mellemrum altid bør overveje om det måske er tid til at man får gjort noget ved taget. Her kan man for eksempel kontakte Byens Tømrer og Tag, som kan være yderst behjælpelige med mange typer tømrerarbejde. Og er man ikke helt sikker kan man altid få nogen til at komme ud og udføre et stykke tømrerarbejde, som får styr på tag og isolering .

Med tømrerarbejde kan isoleringen blive bedre

Selvom man godt selv kan udføre nogle former for arbejde når det kommer til at forbedre isoleringen så er det dog kun i den helt lille skala, at man selv kan gøre en forskel. For, at der rigtigt skal være en forskel kommer man ikke udenom at skulle betale for noget tømrerarbejde så en god tømrer kan komme ud og se på sagerne. For det første kan man så være sikker på, at man får et kvalificeret tilbud på det stykke arbejde der skal udføres, og for det andet kan man være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt.

For hvis det er en fagperson, som udfører tømrerarbejde kan man være sikker på, at der er styr på de sikkerhedsmæssige aspekter, samt de generelle ting, som gør, at arbejdet lige bliver udført lidt bedre end hvis det blot er en almindelig person uden professionel erfaring, som udfører arbejdet.

Nyt tag og vægisolering med tømrerarbejde

Selvom det er rigtig vigtigt, at taget er ordentligt isoleret hvis man ønsker at spare penge på varmeregningen, så er det dog ikke kun taget, som spiller en rolle her. For også væggene og murene bør være isolerede på den bedste måder. Her findes der mange forskellige typer isolering og de kan alle sammen blive udført ved hjælp af tømrerarbejde.

 

Blandt andet kan man udfører hulmursisolering, som er en meget udbredt måde at isolere mure på. Der findes også en form for papirisolering, hvor man sprøjter små stykker avispapir ind i murene, hvilket kan give en god isolering også. Dette papir er sprayet med en form for kemikalie, som gør, at papiret ikke er brændbart, så man skal ikke være bekymret for sikkerheden.