Golfklubben i Skanderborg

Hvis du ønsker en god golfoplevelse, kan du med fordel vælge at besøge golfklubben i Skanderborg. Skanderborg Golfklub er nemlig en af Danmarks klart smukkeste golfbaner. Det smukke udseende kommer især på baggrund, af den fantastiske udsigt du får på banen. Udsigten fra nogle af de højest beliggende placeringer og huller på banen giver et view udover den smukke Skanderborg sø og by, hvilket er medvirkende til at gøre oplevelsen på Skanderborg golfklub helt ekstraordinær.

Golfklubben i Skanderborg indeholder en ekstraordinær vedligeholdt 18 hullers golfbane, som er præget af at være meget åben med en god udsigt og gode omgivelser. Det er vigtigt, at understrege fra klubbens side at buggykørsel ikke er tilladt på banen. Det er muligt at bestille pay & play, så du kan få lige nøjagtig dem, som du allerhelst vil spille med ud på golfbanen i Skanderborg og nyde både banen og omgivelserne.

Vil du prøve en anden bane – prøv banen i Horsens

Er du medlem af golfklubben i Skanderborg eller en hvilken som helst anden golfklub for den sags skyld, men gerne vil prøve kræfter med en anden og anderledes type bane. Så kan du med fordel vælge at benytte dig af muligheden for at golfbanen i Horsens.

I Horsens golfklub bliver der lagt stor vægt på nogle meget konkrete værdier. Hos Horsens golfklub er det nemlig værdier som fællesskab, naturoplevelser, adgang til alle, gode træningsfaciliteter. Horsens golfklub tilbyder både en helt almindelig 18-huls bane samt en par 3-bane. Hvis du ønsker at spille på banerne i Horsens, men du er medlem i en anden golfklub, så kan du let få adgang med greenfee. Greenfee giver både adgang til spil på banen og træningsfaciliteterne. Du kan med fordel også vælge at gøre brug af medlemsfordele, når det kommer til greenfee, hvis du kender et medlem i Horsens golfklub. Alle medlemmer må nemlig tage en gæst med på greenfee til et meget lavere beløb. Prøv golfbanen i Horsens, du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Men husk at i golfklubben i Horsens er der plads till alle, uanset alder, køn og hudfarve. Dette er de vigtigste kerneværdier i Horsens golfklub, som alle som opholder sig omkring klubben forventes at leve op til.