Stor rød golfparaply med dobbelt skærm

Hvis man skal til en futuristisk fest bør man ikke lade sig stoppe selvom vejret er dårligt. For selv lidt regn kan ikke komme i vejen for din flotte udklædning med denne paraply i knald røde farver. Mange glemmer at gøre deres udklædning helt gennemført, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de ikke lige får tænkt over, hvilken paraply de skal anskaffe sig, hvis nu det begynder at regne. Det gør, at der er mange, som ikke ser så gennemførte ud når de kommer frem til udklædningsfesten fordi, at deres paraply enten ikke passer til udklædningen eller fordi, at kostumet er ødelagt af regnen.

Hvis du har valgt at klæde dig ud som en futuristisk sci-fi rødhætte kan du købe denne røde paraply, som vil passe perfekt til dit kostume. Den røde farve vil passe til den røde kjole og til den røde hætte. Den knald røde farve vil så passe til de sølvfarvede leggings og det sølvfarvede hår, som du har denne aften. Folk vil være ret imponerede over at se dig komme frem med din lille kurv fyldt med sølvting og med dit røde og sølvfarvede outfit alt imens en paraply i de samme farver skærmer dig for regnen.

Denne stor golfparaplyhar en diameter på 130 cm og den har en gross vægt på 0,502 kg. Nettovægten er og farven er knald rød. Materialet, som paraplyen er lavet af er aluminium, som der er 502 gram af, og fibreglass. Skaftet er lavet af aluminium og paraplyen har en vejledende pris på 299 kr.

 

Knald rød golfparaply med ekstra stor dobbelt skærm

Der er noget sensuelt ved farven rød, og det er ikke helt tilfældigt, at sangere har snakket om smukke kvinder i røde kjoler. Der er nemlig noget ved farven rød, som drager alle, store som små, kvinder som mænd, høj som lav. Denne rød golfparaplyhar denne smukke røde farve, som kan symbolisere alt fra kærlighed til fare. Hvis man skal en tur i byen med vennerne og har gjort noget ud af sig selv, er det derfor at tage denne røde paraply med, som måske endda passer til læberne. For selvom det ikke er så sjovt at skulle i byen når det regner, så er det måske alligevel lige noget man kan håndtere, hvis bare man har en lækker rød paraply at tage på. På den måde vil man komme frem til festen i den smukke røde kjole og med denne røde paraply, som vil vække meget nysgerrighed.

 

Hvis det ikke regner på vej hjem, kan den røde paraply blot pakkes sammen i festtasken, som var mere tom på vej til festen. Mekanismen, som paraplyen har er manuel, men er meget nem at håndtere. Skaftet er lavet af aluminium og det er ribberne også. Desuden er ribberne lavet af glasfiber. Hvis man skulle støde ind i en storm på vej til festen skal man ikke være bekymret, for denne røde golfparaplyer stormsikker, så på den måde er du helt sikret. Håndtaget er lavet af plast og er yderst behageligt, og vil ikke ødelægge de smukt lakerede negle.