Pejs og pyjamas

I Danmark er det koldt langt flere måneder end det er varmt. Det er netop der den danske ”hygge” kommer til sin ret, og noget der hører hygge til, er et dejlig hjemmesæt, eventuelt en pyjamas.

Pejs og pyjamas

7579317524_c0fff521ea_b

Selvom det er koldt mange måneder i Danmark om året, så er der nu også noget hyggeligt ved kulden. Der er ikke så meget at gøre ved, så det er om at få det bedste ud af det. Man kan i hvert fald få noget hyggeligt ud af det, hvis man ønsker. Noget jeg virkelig holder af, når jeg kommer hjem efter en lang dag, om end jeg er alene eller sammen med familie eller venner, det er at trække i et behageligt sæt tøj og sætte mig foran pejsen. Jeg har et utal af pyjamas og joggingbukser. Jeg elsker at købe den slags tøj, enten fysisk i butikker eller på nettet http://fashionland.dk/13-pyjamas.

Pyjamas party

Noget jeg også husker fra min barndom var pyjamas party. Det har vi alle sikkert prøvet i en eller anden grad, hvor vi har været inviteret hjem til en fra klassen, hvor alle skulle være iført pyjamas, og så var der ellers hygge, film og guf til den helt store guldmedalje. Der var, og er stadig, bare noget helt særligt og hyggeligt over, når man sammen er i ført pyjamas. Det gør stemningen enormt hyggelig og ikke mindst uformel. Hvis man er typen der nyder at hoppe i pyjamas og bruger mange timer i sådan en, så er der jo faktisk en hel del fikse muligheder efterhånden. Jeg personligt selv kan godt bruge tid på at finde nogle, jeg synes er rigtig fine. Det gør det lidt ekstra sjovt at hoppe i, hvis det samtidig også er en man føler sig tilpas i.