Overdådigt weekendophold

Hvem ville sige nej til en romantisk date med sin udkårne på et ægte slot? Det er svært at spå om, men vi gætter på, at det ville være let at sige ja. Her kan Gram Slot være det perfekte sted til den perfekte date med kæresten eller ægtefællen, når romantikken skal piftes lidt op eller hvem ved: Måske er det endda stedet for frieriet.

Tid til parforholdet 

Der er noget prinsesseagtigt over et sådant slot. Det leder automatisk tankerne hen på Disney klassikeren Askepot. Her må Askepot ikke gå til bal for sin onde stedmor og de onde stedsøstre. Hun ender dog med at blive hjulpet af de søde dyr, der er hendes eneste venner på stedet. Her syer de en smuk kjole til hende, som hun kommer til at ligne en prinsesse i, og så er hun klar til bal på slottet.

Alle eventyr ender godt

Eventyret med Askepot ender med, at hun får prinsen på den hvide hest, og der er noget virkelig romantisk ved denne historiefortælling. Måske er det også denne fortælling, der gør, at frieriet på et slot giver positive associationer til og håb for fremtiden med den kommende ægtefælle. Hvis man altså vælger at sige ja til frieriet. Gram Slot vil i hvert fald være det perfekte scenarie for ethvert par, der ønsker at give sig selv et velfortjent pusterum midt i en travl hverdag.

Romantiske vibes

Midt i hverdagens travlhed, hvor det hele går op i praktik, kan man helt glemme, hvor skønt et ophold på et slot kan være. Her er der plads til storslåede tanker, fordi omgivelserne opfordrer til det. Det er tit en god ide at tage et andet sted hen, hvis man gerne vil have tankerne i en anden retning. Måske følger drømmene også med, og her bliver der grobund for at stoppe op og nyde livet, samtidig med, at det kan gå nye veje herfra.

Vær konge og dronning for en dag eller to

Under den dejlige overnatning eller weekendophold på Gram Slot kan man iføre sig sit bedste skrud til middagen om aftenen. Skal man gå all in, er der intet i vejen for at finde det støvede diadem frem. Denne royale påklædning kan bringe andre sider frem, som måske har været gemt lidt af vejen i hverdagen. Når I kommer tilbage fra opholdet, er der måske sider af jer, der viser sig mere, og når postbuddet kører forbi, kan I jo altid vinke lidt royalt som hilsen.