Kvit smøgerne med en e cigaret

Det har efterhånden været kendt i flere årtier, at tobaksrygning er meget sundhedsskadeligt. I dag er der også utrolig meget fokus på, hvor skadeligt tobaksrygning er. Dette har ført til, at flere og flere vælger at kvitte smøgerne, for deres egen og for andres skyld. Der er dog rigtig mange rygere, der finder det utrolig svært. Det er som om, at der opstår et rigtig stort tomrum, efter man har lagt smøgerne på hylden. Mange savner det der med at gå udenfor og få en pause med en cigaret, og det er en af de mest almindelige begrundelser for, at folk vælger at begynde igen.

Hvis man gerne vil have noget alternativt, som kan udfylde tomrummet, efter man har kvittet smøgerne, så er en e cigaret helt oplagt. De seneste år har det været en industri, der er vokset støt. Flere og flere vælger dette alternativ til de almindelige cigaretter, og mange er også rigtig glade for det. Der er ingen tvivl om, at de er langt mindre sundhedsskadelige i forhold til de almindelige cigaretter. Derudover får man stadig samme mængde nikotin, og man har beholder stadig anledningen til at gå ud og tage en pause.

 

Nemt at komme i gang

Idéen om en e cigaret tiltaler mange, og de er derfor på udkig efter gode råd i forbindelse med køb af deres første e cigaret. Det er faktisk utrolig nemt at komme i gang, og man finder lynhurtigt ud af det. Det nemmeste er at købe et såkaldt ”starter kit”, som man kan købe ved en e cigaret forhandler. Det går ud på, at man køber en færdigt samlet cigaret, for man kan også købe delene hver for sig også siden sætte dem sammen. Den færdigt samlede løsning kalder man ”AIO”, som står for ”All In One”.

Ud over selve e cigaretten skal man faktisk kun købe e væske til den, som er det, man ryger, og så skal man købe brændere. Disse fås i forskellige styrker, og her er det godt, hvis man spørger e cigaret forhandleren til råds. Men dette er faktisk alt, som man skal gøre for at komme i gang. Enkelt og nemt, og så er det faktisk også rigtig billigt. AIO-løsningerne fås typisk til et par hundrede kroner, og det er jo til at overkomme. Derfor skal man bestemt ikke holde sig tilbage fra at prøve det.

 

Altid god rådgivning

 

Det kan måske være lidt forvirrende, når man skal til at købe sin første e cigaret. Der er for eksempel mange nye begreber, som man skal lære at kende. Det er derfor en klar fordel, hvis man går ned til en e cigaret forhandler. Her får man altid god rådgivning, så man kan komme godt i gang.