Jeres affald fortjener også en god service

For nogle er affald bare affald. Trods det må vi alle nok erkende, at vi hver dag producerer en stor mængde affald. Det gør du og din virksomhed formodentligt også. Netop derfor er det nødvendigt med et renovationsfirma, du kan regne med. Et renovationsfirma, som afhenter Jeres skrald til tiden, og som herved leverer en god service over for dig og dit affald. Nogle renovationsfirmaer tilbyder, at du kan få mobiltelefonnummeret på den enkelte skraldemand, som skal hente dit skrald. På den måde kan du altid høre, hvornår dit affald bliver afhentet. Og skulle det ske, at Jeres virksomged en dag har ekstra meget skrald, kan du altid bestille en ekstra afhentning ved at ringe på det udleverede telefonnummer. Dét er god service.

Affald skal udnyttes bedst muligt

garbage-can-1111448_960_720

Men hvordan finder du så et renovationsfirma, der tilbyder en så god service og henter affald omkring Frederikshavn, Sæby, Aalborg, Skagen og Brønderslev? Det finder du her. Her får du nemlig et firma, som sætter service i højsædet. Så du får altså et firma, der leverer, hvad du betaler for. Men ikke nok med det, så udnytter de også affaldet bedst muligt. Affaldet ryger til forbrænding, og det bliver herved udnyttet til fjernvarme og el produktion. Pap, papir og plastik bliver derimod genanvendt til produktion af emballage og plastprodukter.

Hvem skal hente Jeres affald?

Så når du skal finde det bedste renovationsfirma, som skal være ansvarlige for at hente Jeres affald, er det vigtigt at kigge efter nogle bestemte ting. Firmaet skal have fokus på genanvendelse og udnyttelse af affaldet. På den måde bliver miljøet skånet. Herudover så er det god ide at kigge efter et firma, som tilbyder en høj service. For du og din virksomhed er hver dag afhængige af, at Jeres affald bliver hentet til den tid, I har aftalt. Men sker det ikke, bliver Jeres affaldscontainere overfyldte, og det er der ingen, der er interesseret i. Nogle gange kan det dog være tilfældet, at din virksomhed producerer ekstra meget affald, så I har brug for en ekstra afhentning. Derfor bør I altid kigge efter et firma, som tilbyder at udlevere telefonnummeret på skraldemanden, så du nemt kan bestille en ekstra afhentning og høre, hvornår skraldemanden ankommer.

Noget andet du kan overveje, når du skal vælge renovationsfirma, er, om du har brug for rådgivning omkring sortering af affald. Det kan nemlig være en fordel, for Jeres virksomhed kan nemlig spare penge ved at sortere Jeres affald korrekt. Nogle renovationsfirmaer tilbyder at komme ud til den enkelte virksomhed og give deres råd om sortering af affald. Sådan et renovationsfirma er værd at overveje. For på langt sigt kan sådan en rådgivning være en investering.