Hold den bedste firmafest for dit personale

En firmafest er en stærk mulighed, når du ønsker et socialt event for dine medarbejdere. Når humøret er højt, og der serveres god mad og drikke, skabes der solide sociale forbindelser. Disse forbindelser kan efterfølgende øge moralen på arbejdspladsen og give bedre resultater.

Når du skal planlægge din firmafest, ønsker du måske nogle store luksuriøse selskabslokaler. Her kan Kystvejens Konferencecenter varmt anbefales. Personalet altid står klar til at skabe et arrangement for dig og dine medarbejdere. Konferencecenteret ligger nær Århus og Randers, og kommer i langvejs fra, så er det rejsen værd.

En hyggelig aften med god mad og drikke

Konferencecenterets to restauranter kan rumme henholdsvis 150 og 200 gæster. Så selvom i er en stor flok, er der rigelig plads til alle. De pæne selskabslokaler skaber stemningen for en rigtig hyggelig aften. Start jeres firmafest med velkomstdrink ved fx strandkanten. Nyd herefter en lækker treretters menu, lavet fra bunden af stedets personale. Under hele festen vil i få så meget vind, øl og vand i kan drikke. Efter maden vil der blive serveret noget kaffe, te og lidt sødt. Og for at slutte firmafesten af med manér, er der selvfølgelig også natmad. Dette kan fx være grillede pølser serveret i skovkanten fra konferencecenterets egen pølsevogn.