Flot udklædning til børn

Børn elsker bare at klæde sig ud til alverdens lejligheder, så som fastelavn og halloween. Derfor er det også vigtigt at de får lov til dette, da det giver dem en masse glæde.

Det kan dog være svært at finde på noget sjovt udklædning, ligesom det kan være svært at lave selv, hvis man ikke har de store evner i at sy og designe udklædningstøj.

Heldigvis er der rigtigt mange gode steder på nettet, hvor man kan købe flot og sejt udklædningstøj til børn. Samtidig er det billigt, så det er bare med at lade sig inspirere i de spændende webbutikker.

Udvalget er som sagt kæmpe, så der er noget for enhver smag. Noget af det mest populære er Disney udklædning, og ellers de klassiske udklædninger fra riddertiden.

En af butikkerne kan ses her: http://www.blikfangskostumer.dk/shop/frontpage.html

 

Børn elsker fantasi og rollespil

En af de ting som gør udklædning så fantastisk for børnene, er at børn har en rigtig god fantasi og indlevelsesevne. De kan dermed leve sig helt ind i rollen som ridder eller prinsesse, eller hvad de nu er klædt ud som.

For os voksne ligner det bare en sjov udklædning, men ofte betyder det meget mere for børnene. Det er også derfor at mange rollespilslege som mor, far og børn er så populære i landets institutioner.

Disse lege er med til at udvikle børnene, da de får lov til at eksperimentere med forskellige adfærd i de forskellige roller. Det er med til at styrke deres sociale egenskaber og stimulerer nysgerrigheden for vores samfund.

Hvordan skal en rigtig ridder opføre sig, og er det moren der bestemmer derhjemme? Sådanne lege fremmes, hvis børnene har nogle remedier som udklædning, til at give legen endnu mere liv.

Korte råd til børns udklædning:

  • Vælg livagtige kostumer
  • Udklædning børnene kan relatere til
  • Koordiner eventuelt med søskende og venner, så de kan lege samme tema.
  • Må gerne dække ansigtet delvist, det er sjovere hvis det er lidt svært at kende vennerne.