Få solfilm til dine vinduer – før du fortryder det

Solfilm er et mirakel produkt til vinduer og glas. Det forhindrer solen i at komme ind, der hvor du ikke vil have det. Normalt vil alle elske sol og det er så dejligt med lidt varme. Men solens stråler kan også være irriterende. For eksempel hvis du sidder på kontoret og arbejder. Det er dejligt at været er godt og der kommer frisk luft ind. Det hjælper indeklimaet. Og et godt indeklima kan påvirke medarbejderne positivt. Ingen hovedpine – ingen søvnighed. Men solen kan også ødelægge det hele. Hvis strålerne bare får lov til at skinne igennem vinduet, kan det give for meget varme i lokalet og det kan påvirke indeklimaet. Derfor bør du overveje solfilm til dine vinduer i din firma bygning. Du bør også overveje det fordi det er en fordel at kunne lukke solen ud, når du skal stå og fremme lægge med power point show, hvis der er for meget sol, kan det påvirke tavlen også kan de tilstedeværende ikke se power point showet ordentligt.

 

Solfilm kan redde liv! Det er måske lige overdrevet – men hvis du skal på bil ferie og børnene sidder på bagsædet, så kan solfilm altså redde din ferie. At du lukker strålerne ude af bilen, vil hjælpe når aircondition svigter. At du kan lukke strålerne ude af bilen er en fordel, når den lille vil sove. Det er simpelthen mange, mange gode grunde – så du bør få skaffet noget solfilm.

 

Op til 80 %

Vidste du at solfilm faktisk kan afvise op til 80 % af solens stråler og at det kan reducere lysindfaldet op til 85 % igennem dine vinduer! Det er rigtig meget. Det er næsten dumt ikke at investere i noget solfilm – når det kan gavne dig så meget.

 

Det hele behøver ikke at være virkelig dyrt. Hvis du kun skal have noget til din bil, så kan du nemt gøre det selv. Således sparer du også en del. Solfilm kan du finde her https://solfilmgruppen.dk Men det kan være svært og tidskrævende at sætte film på alle ens vinduer, hvis man skal have det til en firma bygning. Til det bør man benytte sig af professionelle, så ved man også at tingene er gjort rigtigt af erfarne medarbejdere. Og til sådan noget kan du bruge din håndværkerfradrag. Jamen altså, der er ingen undskyldninger for ikke at gøre det – kom i gang i dag.