Derfor er det en god idé at få en firmapension

En pensionsordning er noget alle bør have. Det sikrer en god fremtid, så man ikke får nogen økonomiske bekymringer. Med en firmapension er det arbejdsgiveren, der vælger pensionsselskabet, og det udtrykker, at en virksomhed tager ansvar for medarbejderne, da de vil få en ordentlig behandling, når det gælder den økonomiske tryghed i firmaet. En ordentlig firmapension forstår, at virksomheder er forskellige, og derfor har medarbejderne også forskellige behov. Løn, anciennitet og alder er blandt andet vigtige faktorer, der skal tælles med, når man overvejer pensionsordning. På aktivfirmapension.nu får man hjælp til at forme en pensionsordning, der tager hensyn til alles personlige behov, hvor der blandt andet er fokus på sygefravær, personalegoder, pension, forsikring og meget mere. Uanset om man befinder sig på Sjælland, Fyn eller i Jylland, er det er rigtig god idé at få en firmapension.

 

En firmapension kan sammensættes, som man ønsker den

Der findes tre forskellige slags arbejdsmarkedspensioner. Overenskomstbaseret arbejdsmarkedspension er mest udbredt, og i denne aftales løn og pension i overenskomster, som er gældende for alle ansatte, mellem arbejdsgiver og lønmodtager. Tjenestemandspensioner følger tjenestemandspensionsloven, hvis man er statsansat. En firmapension er god, fordi den følger aftalerne, som laves mellem arbejdsgiver og lønmodtager, så man selv kan sammensætte den og bestemme, hvad den skal dække. Da arbejdsgiveren også selv kan vælge pensionsselskabet, er det en ideel ordning for både virksomhed og de ansatte. En god firmapension består som regel af både pensionsopsparing samt forsikring, som giver økonomisk støtte ved sygdom og sikrer hurtig behandling.

 

Som lønmodtager skal man have en arbejdsgiver, der går op i ens behov. Det er vigtigt med økonomisk tryghed, støtte ved sygdom, personalegoder, et godt arbejdsmiljø. Med glade ansatte følger et godt stykke arbejde, så den rette pensionsordning har meget at sige både for de ansatte og virksomheden. En firmapension tilgodeser både arbejdsgiverne og lønmodtagerne, så om man er på Sjælland, Fyn, Jylland eller et andet sted i Danmark, eller om virksomheden er stor eller lille, er der én ting der er sikker: Alle mennesker har ret til det bedste.