Beskyt din Huawei mate 10 pro

I dag er smartphonen blevet en forlængelse af vores arm, vi kan ikke forlade hjemmet uden at have den i lommen og vi er tilnærmelsesvist blevet afhængige af alle de ting, som vi kan med vores smartphone. Er du ejer af en Huawei mate 10 pro, så gør du dig selv en bjørnetjeneste ved at beskytte telefonen med et cover. Ved at bruge et cover sikrer du ikke bare at telefonen får et længere liv, men du holder også telefonen pæn og uden ridser.

 

Der findes et stort udvalg af covers med forskellige funktioner til din Huawei og det er forskelligt fra person til person, hvilket cover som bedst understøtter dine behov. At bruge et cover på din telefon styrker telefonens holdbarheden gevaldigt og kan være forskellen mellem en ødelagt telefon og en telefon, som ikke tager skade ved et tab.

 

Husk altid at du forlænger din telefons levetid ved at iføre telefonens skærm med panser glas. På denne måde sikrer du at din telefon holder sig smuk og uden ridser, samt at du sikrer telefonens værdi, såfremt at du måtte ønske at sælge den på et senere tidspunkt.

 

View covers til Huawei

Et view cover er et meget tyndt designet cover, som ikke gør at din Huawei mate 10 pro telefon mister sin flotte form. Disse covers er skabt med et lille vindue, som gør at du kan tjekke om du har fået nye notifikationer eller se klokken, uden at du behøver at åbne for coveret. Der er ligeledes designet små smarte huller til både højtaler og mikrofon, som gør det muligt for dig at gøre brug af telefonens funktioner, imens at du stadig har coveret på. Kameraet er beskyttet af et ekstra tykt stykke plastik, som beskytter linsen mod ridser, desuden er coveret skabt til at kunne beskytte din telefon imod tab eller lignende uheld.

 

View covers er som regel skabt af plastik med et læder finish, som gør telefonen ekstra god at have i hånden. Den tabes ikke ligeså let og føles rigtigt godt at have i hånden. Du kan få view covers til din Huawei i mange forskellige farver, så der er uden tvivl en farvevariant som passer til dit humør.

 

Flip covers til Huawei

 

Det smarte ved at gøre brug af et flip cover, er blandt andet at du har muligheden for at kunne opbevare yderligere ting, sammen med din Huawei. Det kan fx. være dit betalingskort eller dit kørekort. På denne måde har du altid dine vigtigste kort lige ved hånden. Der er også et lille rum, som giver dig plads til at opbevare kontanter. Du slipper altså for at skulle have pungen med og skal kun tænke på at have telefonen og dets cover med, når du fx. forlader hjemmet for at handle.

 

Når du tager offentligt transport eller skal se en film på din Huawei mate 10, vil du også opleve en kæmpe fordel ved at bruge et flip cover. Et sådant cover giver dig nemlig muligheden for at kunne stille din telefon vandret. Flip coveret kan foldes ud og agere støtte ben for din telefon, så det bliver en fornøjelse at se længere film på telefonen, uden at skulle sidde med den i hånden. Flip covers findes i mange forskellige afskygninger, farver og materialer – og der er et cover til enhver smag.

 

Der findes et stort udvalg af covers til din Huawei mate 10 pro, for at se flere view covers, flip covers og meget mere, kan du klikke her